Стара Загора поведе в класацията за най-добър град за живеене

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Стара Загора вече заема ПЪРВО МЯСТО в класацията на Дарик радио „Кой е най-добрият град за живеене“. Над 40 000 пъти е гласувано за града на липите, правите улици и поетите. За пета поредна година Дарик и „24 часа“ стартират националното проучване „Кой е най-добрият град за живеене в България“. Дните до края на януари 2012 г. са период, в който не просто класираме градовете от 1 до 27 или изследваме много внимателно всичките 28 критерия, но и обръщаме внимание на чисто субективните ни възприятия за това какво превръща един град в добър за живеене.

С 32320 гласа временната класация се оглавява от миналогодишния победител в класацията Бургас. След Стара Загора с 27113 гласа се нарежда Габрово, а на четвърто място е Варна.

Тази година в класацията участват 27 града: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, София, Стара Загора, Хасково, Шумен, Ямбол, Смолян, Търговище.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg