Коледно тържество на спортен клуб „Елит“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Кметът Живко Тодоров и заместникът му Йордан Николов поздравиха гимнастичките от Спортния клуб по художествена гимнастика „Елит“ на организираното в залата на УСШ Коледно тържество.

Живко Тодоров поздрави присъстващите с настъпващите празници и пожела на малките грации да продължават с вдъхновение по поетия път, да постигат високи успехи. Талантливите деца на Стара Загора трябва да бъдат поощрявани, да се създават добри условия за развитието им, добави Йордан Николов.

Младите надежди на „Елит“ демонстрираха дух и майсторство пред гостите в индивидуални и групови изпълнения на различни уреди. Голямата гордост на старши треньора Кремена Ангелова е Мирела Георгиева, национална състезателка в Ансамбъл- девойки, представила България на престижни турнири в Европа и на Европейското първенство в Минск-2011. Клуб „Елит“ съществува от осем години, в него тренират над 50 деца, има занимания и за деца в детските градини. Голям успех и доказателство за развитието на клуба е създадения филиал в Казанлък.

На тържеството присъстваха директорът на СОУ „М. Горки“ Мариана Пенчева, кметът на Мъглиж Господин Господинов, много приятели на клуба, родители и гости.

www.dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg