Откриха осем нови кабинета към „Медицински център 1“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

На 26 януари бяха открити реконструираните помещения към „Медицински център 1” в града ни, на който присъстваха почти всички високопоставени лица в Раднево. Събитието уважиха, въпреки усложнената зимна обстановка, кметът Юлиан Илчев, председателят на Общинския съвет Димитър Желев, старейшини, доктори и медицински сестри.

Домакинът на това събитие д-р Владимир Желев взе думата в началото и съобщи, че стойността на проекта е в размер на 110 000 лева, а компютърните конфигурации и окабеляването са на стойност 42 000 лв. В рамките от седмица до десет дена центърът ще бъде готов да приема пациенти. Управителят на медицинското заведение благодари за усилията на кмета на общината, на общинските съветници от миналия и сегашния мандат, както и на фирмите изпълнители на проекта.  Ще бъдат отворени осем специализирани кабинета, неотложен кабинет, ще бъде приютен и д-р Михаил Михов. Кабинетите са уютни и между тях и ренгенът има „топла връзка”, която позволява свободното преминаване на пациентите.

Градоначалникът Илчев с удовлетворение говори за перипетите , с които са се справили и за решенията, взети за откриването на центъра. Той каза, че е доволен не само като лекар, но и като гражданин и се надява на успешно попълване на персонала в следващите месеци. Д-р Желев беше похвален за неговия професионализъм и за мениджърските му умения. Кметът още подчерта, че „и за в бъдеще ще продължаваме да подпомагаме и болницата, и Медицинския център, защото това е изконна ценност – здравето и живота.“

Росица Нанева

Вестник „Раднево днес“

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg