Продължава почистването на снега в Община Стара Загора

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Зимната обстановка в Община Стара Загора остава сложна. Заради образувани преспи непроходим е пътят до телевизионната кула. Затворен остава и участъкът Дълбоки – Оряховица. В обедните часове на 8 февруари ще бъде направена инспекция от представители на АПИ на пътя Стара Загора – Подслон – Нова Загора за неговата проходимост и евентуално отваряне.

Голяма преспа е образувана между селата Горно Ботево – Хан Аспарухово. Очаква се две мобилни групи и две военни машини на Втора тунджанска лекопехотна бригада да започнат работа там, за да бъде отпушен пътят.

Продължава почистването от снега в Стара Загора. По-напрегната е ситуацията в кв. „Три чучура – север” където работят три снегопочистващи машини.

Всички работници на административните бюра, на Звено „Благоустройство и озеленяване”, както и 40 лишени от свобода на лек режим, са включени в почистването на тротоарите в града.

Общинска администрация напомня, че търговците и собствениците на офис сгради трябва да разчистят снега пред съответните обекти. Същото трябва да направят и гражданите пред жилищните сгради и къщи, в които живеят. 

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg