„Свят без граници“: „Обичай страстно – люби безопасно!“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

За осма поредна година сдружение „Свят без граници“ отбелязва Деня на влюбените – 14 февруари. Мотото на кампанията е „Обичай страстно- люби безопасно!“. Инициативите, които се предвиждат са следните:

– в офиса на МКБППМН, град Стара Загора ще се раздават здравно-образователни материали, валентинки и презервативи;

– в сградата на ПГСД „Недьо Ранчев“, град Стара Загора ще се раздават здравно-образователни материали, валентинки и презервативи.

– в сградата на Здравно-социалния център в кв. „Лозенец“, град Стара Загора ще се прожектира филма „Ти гониш“ и раздават здравно-образователни материали, валентинки и презервативи.

– в кв. „Лозенец“, град Стара Загора на места, където се събират младите хора- кафенета, интернет- зали и др. ще се раздават здравно-образователни материали и
презервативи.

Събитията нямаше да могат да се осъществят без изключително ефективното и коректно партньорство на мрежата от институции и доброволци от общността: община Стара Загора, МКБППМН град Стара Загора, УКБППМН на ПГСД „Недьо Ранчев“ град Стара Загора, ЧАР Такси ЕМ, Тракийски университет, катедра „Социални дейности и спорт“.

www.dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg