Младежите на ГЕРБ изработиха мартеници с децата от дом „Българка“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

На 26 февруари младежката структура на ПП „ГЕРБ” посети за пореден път Дома за деца, лишени от родителски грижи „Българка”, по повод наближаващия 1-ви март.

Инициаторите бяха подготвили прежди, мъниста, украшения, с които всички заедно изработиха мартенички.  Останали с добри спомени от предходната среща, децата бързо се отпуснаха сред своите стари приятели и направиха заедно с тях значителен брой мартенички. Въодушевени от съвместната мартенска дейност и присъствието на толкова млади хора около себе си , някои от децата показаха и своите  страхотни танцови и певчески умения.

Всички изработени мартенички останаха за малките домакини, които ще си ги разменят помежду си в деня на Баба Марта. В процеса на работа дойде идеята да се направят и две по-големи, които дечицата лично ще подарят на общинска и на областна администрация на 1-ви март.

По традиция МГЕРБ отново подари на Дом „Българка” и плодове. С уверение, че няма да прекъсват връзката си с децата, младежите също си тръгнаха с усмивка и добро настроение.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg