Започна подготовката на казанлъшките улици за асфалтиране

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

В Казанлък започна подготовката на уличните платна за предстоящото запълване на дупките с гореща асфалтова смес. Те се изрязват със специална машина, почистват се и се подготвят за запълването им с асфалт и последващо трамбоване и валиране.

Запълването на дупките по технологията с гореща асфалтова смес ще става при сухо време и подходяща температура, за което метеорологичните условия вече позволяват.

Първата улица, по която се работи „Стефан Караджа“и пресечката, успоредна на бул. „23 Пехотен Шипченски полк“. Планирано е изрязването на дупките по тази улица да продължи до ул. „Стара планина“. Следва отсечката по ул. „Стара планина“ до ул. „Александър Стамболийски“ и по самата „Александър Стамболийски“ в посока север до ул. „Ген. Драгомиров“, както и по самата ул. „Ген. Драгомиров“. Отсечката на ул. „Ал. Стамболийски“, заключена между бул. „23 Пехотен шипченски полк“ и ул. „Стара планина“ ще бъде изцяло ремонтирана и асфалтирана , съгласно Инвестиционната програма на Община Казанлък.

www.dariknews.bg 

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg