• 19.03.2012
  • /
  • Новини

Кметът ще връчи наградите от екоконкурса на общината

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Една първа и две поощрителни награди ще бъдат връчени на победителите в екоконкурса за мото на дългосрочна зелена кампания. Община Стара Загора обяви регионален конкурс за мото на еко кампания. Логото е цвят на липа.

Знакът ще бъде поставян на всички печатни материали-брошури, календари, покани, картички, плакати, химикали и др., които общината издава. Те ще бъдат произвеждани само от рециклирани материали.

До края на февруари 40 участника изпратиха 90 предложения за мото.Сред участниците са медии, екологични организации, ученици, студенти, хора които отдавна не живеят в Стара Загора, но искат родният им град да е зелен и чист.

Комисия, с председател кметът Живко Тодоров и членове зам.-кметът Иванка Сотирова, екипът за Връзки с обществеността и журналисти от Дарик радио, вестниците „Старозагорски новини“ и „Национална бизнес поща“, както и сайта stznews.bg избраха победителите.

Логото ще бъде представено на 21 март. Кметът Живко Тодоров ще отличи победителите от 10 часа в зала 203 на общината.

www.dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg