• 19.04.2012
  • /
  • Новини

На 21 април в ЦДГ „Светулка” ще засадят дърво като символ на бъдещето

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

На 21 април, ден преди Международния ден на Земята, децата и персонала на ЦДГ „Светулка”, както и представители на Регионалния инспекторат по образованието, ще засадят дървото „Пауловия” в двора на детската градина, като символ на бъдещето.

Така те се присъединяват към инициативата на Министерството на околната среда и водите, на Министерството на земеделието и горите, в. „24 часа”, които на 21 април  ще засадят 100 горички в 21 български града, сред които и Стара Загора.

През учебната 2011/2012г. ЦДГ №7 „Светулка” работи с много енергия, вдъхновение и творчески ентусиазъм в Националната кампания „ Участвам и променям” на тема „Здравословно хранене”.

Планираните дейности се проведоха под различни форми – изложби, развлечения, състезания, работа с родителите и групови занимания. Всички инициативи бяха документирани със снимков материал и популяризирани в сайта на детската градина www.cdg7svetulka.dir.bg и сред родителската общност.

РИО – Стара Загора, отличи работата на ЦДГ №7 „Светулка” като оригинална, ефективна, запомняща се и включваща най-голям брой деца и възрастни.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg