Конкурс за есе в кампания срещу наркотиците в Стара Загора

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно – информационен център по зависимости към Община Стара Загора организират кампания „За да има утре”,  която стартира на 19.04.2012г. и ще продължи до 10.05.2012 г.

 

Първата част включва конкурс за есе на тема „Как ще помогна на приятел, който има проблем с наркотиците”. Есетата, с обем от 1 до 5 страници, ще се приемат до 10.05.2012г. включително на Email: r.n.o.grancharova@starazagora.bg; ovagimyan@abv.bg или на портала в Община Стара Загора. Необходимо е всеки участник да изпише  името си, адреса, телефон за връзка, както и професията, която упражнява, или училището, което посещава.

На 14.05.2012 г. ще се проведе дискусия в ПИЦ по зависимости от 16.00ч.на тема: „Полезните действия и знания, които сме научили от проведения конкурс. Какви трудности сме срещнали? Какво ни е необходимо още да знаем за зависимостите?” В дискусията ще участват  специалисти в областта на зависимостите, които ще могат да отговорят на всички отправени им  въпроси. В края на събитието ще се обявят най- добрите есета, които ще бъдат публикувани в списание „Арка”, както и в други печатни издания.

Няма възрастово ограничение  за участие. Есетата ще се разгледат и оценят от  комисия включваща университетски преподавател, психолог, психиатър, консултант по зависимости.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg