Държавното първенство по тенис на маса се провежда в Стара Загора

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Общо 60 състезатели от 14 спортни клуба участват в Държавното първенство по тенис на маса – квалификация за Б група, което се провежда в Стара Загора на 21 и 22 април. Организатор са СК „КТМ Торнадо“, с подкрепата на Община Стара Загора, Министерството на физическото възпитание и спорта, Българската федерация по тенис на маса.

Турнирът, който се провежда в Ученическата спортна школа до IX ОУ „Веселин Ханчев“, бе открит от кмета Живко Тодоров, който сподели, че тренира тенис на маса от близо година и половина. ‘От нас се изисква да положим необходимите усилия и да ви осигурим добра спортна база, за да се развива този спорт в Стара Загора и клубовете да постигат високи спортни постижения“, каза още градоначалникът.

Веднага след откриването на първенството кметът посети физкултурния салон на IX ОУ, който се нуждае от основен ремонт. От общината обещаха, че ще бъде направено всичко възможно спортното съоръжение още през тази година да придобие вид подходящ за нормално провеждане на часове по физическо възпитание и на тренировки по различни видове спорт.

www.dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg