• 27.04.2012
  • /
  • Новини

На 28 и 29 април в Стара Загора се провежда Ротари Експо 2012

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

На 28 април, 11.00 ч. кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров е поканен да  участва в откриването на Ротари Експо 2012. 

Изложението се провежда на 28 и 29 април в Mall Galleria Стара Загора, като форум на бизнеса на ротарианци от България с участие на Ротари клубове от Балканските страни.

На откриването ще присъстват още Дистрикт гуверньора на Ротари дистрикт 2482 България Анелия Дошева, президентът на Ротари клуб Стара Загора проф. Цанко Яблански и др. официални лица.

Организатори на събитието са Дистрикт 2482 Ротари Интернешънъл България, Ротари Клуб Стара Загора, Търговско-промишлена палата – Стара Загора и Mall Galleria Стара Загора.

Повече информация за изложението и участниците може да намерите на: www.rotaryexpo.net;  www.rotaryexpo.net/rotary-expo.pdf.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg