• 28.04.2012
  • /
  • Новини

Преди мача Славия – Берое

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Днес от 17 часа Берое гостува на Славия 1913 (София), в среща от 26 кръг на Виктория футболно първенство. Илиан Илиев няма да може да разчита на шестима свои възпитаници.

Домакините ще са без наказания Радослав Димитров. Съдийската комисия повери срещата на бившия футболист на Ботев и Литекс – Цветан Кръстев от Варна. Двубоят ще може да следите в рубриката Минута по минута, след като „Арена футбол“ се отказа да предава срещите по Интернет.

Беройци започнаха подготовка за визитата си в столичния квартал „Овча купел“ от понеделник. Треньорското ръководство няма да може да разчита на Ваня Джаферович, Дюдоне Овона, Георги Андонов, Милен Танев, Ивайло Иванов и Рангел Абушев. След изтърпяно наказание в стартовия състав се завръща Емил Ангелов.

Под рамката на вратата и в този мач ще застане Кирил Акалски. Пред него ще действат Здравко Илиев, Димитър Везалов, Владимир Зафиров и Веселин Пенев. Опорни полузащитници ще са Елиаш Алвеш да Силва и Стефан Велев. По двете крила ще се разчита на Давид Каядо и Тодор Христов, а като плеймейкър ще играе Антонио Ливраменто. Атаката ще води Емил Ангелов.

„След като и теоретично се спасихме, това не трябва да ни успокоява, а трябва да води до спокойствие в игрови план, да играем по-спокойно, по-освободено. В оставащите мачове трябва да сме със съвсем друга постановка на терена, когато нямаме топката. Надявам се срещу Славия и в останалите срещи да покажем това лице, което показахме през втория полусезон“, заяви Илиан Илиев на пресконференцията преди двубоя.

След 25 изиграни срещи Славия е позиция пред Берое във временното класиране. През седмицата от лагера на славистите обявиха, че няма да разчитат повече на нападателите Николай Божов и Георги Христов. Освен тях, в групата няма да попадне Радослав Димитров, който е лишен от състезателни права. За сметка на това, в групата се завръща Петър Димитров, който изтърпя наказание в изминалия кръг.

Мартин Кушев ще излезе с идентична схема. На вратата ще застане Емил Петров, а пред него ще действат Филип Филипов, Живко Желев, Даниел Златков и Богомил Дяков. Опорни полузащитници ще са Янко Сандански и Таисуке Акийоши. По двете крила ще се разчита на Петър Димитров и Владислав Романов. На върха на атаката ще е Владислав Златинов, а от втора позиция ще му помага Цветомир Тодоров.

Съдийската комисия на БФС повери срещата Цветан Кръстев от Варна. Негови асистенти ще са Диян Вълков (Варна) и Пламен Хинков (Ловеч). За четвърти съдия е назначен Мартин Стоименов от София. Делегат на БФС ще е Румен Михайлов от София, а реферите ще оценява председателят на съдийската комисия Костадин Костадинов от София.

Илиан Бъчваров

beroe.eu

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg