Двама загинаха при жестока катастрофа в Стара Загора

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Моторист и шофьор на лек автомобил загинаха на място, след сблъсък на старозагорския булевард „Патриарх Евтимий“ тази сутрин. Инцидентът станал в 9.22 часа до ресторант „Монтес“.

При маневра, лекият автомобил „Лада 2104″ управляван от мъж с все още неустановена самоличност, препречил лентата за движение. В този момент по улицата се движел мотоциклет „Сузуки“, управляван от 28-годишен старозагорец. Мотористът не успял да спре и се врязал в ладата. От удара са загинали и той, и водачът на ладата.

57-годишният Георги Георгиев, който пътувал в колата, е настанен в болницата в Стара Загора с множество травми и контузии.

www.dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg