Детските градини в Казанлък на летен режим

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Детските градини в Казанлък преминават на летен режим заради намаления брой на малчуганите, които посещават детските заведения. Кметът Галина Стоянова издаде заповед, според която през месеците юни, юли и от 1 до 3 август при наличие на намален брой деца, посещаващи детските заведения в община Казанлък, да се премине към редуциране броя на групите и числеността на персонала.

За периода от 6 до 24 август, включително, всички детски заведения – целодневни детски градини, обединени детски заведения, детски ясли и Детска млечна кухня – да бъдат затворени за посещение от децата, а персоналът да ползва законоустановения си отпуск на ротационен принцип, за да се извърши основно почистване на материалната база и подготовка за новата учебна година.

www.dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg