„Операция шменти капели“ в „Различният Комсомол“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Този месец в кино „Различният Комсомол“, освен редовните вечерни петъчни прожекции и детското кино в четвъртък, ще бъдат представени и международния филмов фестивал „Градска среда“.

Освен това на 20 юли, от 20:00 часа, ще може да гледате един от най-нашумелите български филми в последно време „Операция шменти капели“. Ако пропуснете прожекцията втората е в края на месеца на 27 юли от 20:00 часа.

Идеята на фестивала „Градска среда“ е да представи ранообразието на „ърбън културата“ от цял свят. Той започна през месец юни в салоните на „Евро синема“ в София.

Всеки от филмите е от различна националност и представя история, обвързана с голям интересен град като например Сао Паоло, Париж, София, Берлин и др. Закриването на фестивала ще бъде на 13 юли, петък, на открито в парк Аязмо.

Програмата може да разгледате на страницата на сдружението в социалната мрежа Facebook.

Лентите може да гледате благодарение на Сдружение за съвременно изкуство и култура – Различният поглед (www.razlichniatpogled.org) и Сдружение за кино „Позор“ (www.pozorcompany.com).

www.dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg