• 12.07.2012
  • /
  • Новини

Слагат табели на местата за разходка на кучета

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Предстои местата за разходка на домашните любимци да бъдат обозначени с табели на входовете и изходите. Съответно позволените места са:

1. На територията на Административно бюро ААБ) „Център“ – североизточната част на „Станционна градина“, югозападната част на „Беройска градина“ и Парк „М. М. Кусев“ – между източната алея и поделението.
2. На територията на АБ „Железник“ – ул. „Ген. Пашинов“ срещу бл. № 18 и до жилищна кооперация „Информат“.
3. На територията на АБ „Запад“ – в пространството между Бл. 62 и Бл. 63 в кв. „Три чучура – север“, в междублоковото пространство западно от бл. 51 в кв. „Три чучура – юг“ и в пространството между Бл. 32 и Бл. 33 в кв. „Казански –
запад“.
4. На територията на АБ „Изток“ – в източната част на „Зеления клин“ по ул. „Иван Вазов“, в югозападната част на парк „Бедечка“ – източно от магазин
„Лидл“, югоизточната част на парк „Бранителите на Стара Загора“ – в
района на кв. „Самара – 1″.
5. На територията на АБ „Зора“ – в градинката зад автобусната спирка срещу ул. „Хрищян войвода“
6. На територията на АБ „Кольо Ганчев“ – северната част на УПИ № V, с административен адрес бул. „Св. П. Евтимий“ № 7.

На следващо заседание на ОбС – Стара Загора общинска администрация трябва да направи предложение за определяне на допълнителни обособени площи на територията на АБ „Център“ и АБ „Лозенец“.

Абсолютно е забранено разхождането на животните на територията на детски ясли и градини, детски и спортни площадки и училища; в дворовете на здравни заведения и заведения за социални грижи; на територията на уличното озеленяване, извънселищното озеленяване и паркове, междублоковите пространства. Разрешено е преминаването на животни компаньони през териториите на междублоковите пространства и уличното озеленяване до отвеждането им на определените за разходка места.

При констатирано нарушение на собственика на домашния любимец ще се налага глоба до 200 лв.

www.dariknews.bg

 

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg