• 17.08.2012
  • /
  • Новини

Уъркшоп по циркови умения в Стара Загора

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Английските доброволци на Сдружение „Различният поглед“ започват ежеседмичен уъркшоп по циркови умения. Атрактивните занимания ще се провеждат в пространството зад кино Различният Комсомол – откъм северния вход на киносалона, гледащ в посока Централна поща.

Саймън Пиърс и Чарли Уинтън са доброволци по проект на Европейската доброволческа служба и ще останат в Стара Загора за следващите 10 месеца. Всеки понеделник от 19:00 часа те ще предлагат на старозагорските младежи техники за овладяване на флауърстикс, пой, стаф и класически топки за жонглиране. Участниците в уъркшопа ще могат да упражняват също и своя разговорен английския език, да създават нови приятели и да подобрят физическото си състояние в приятна компания.

Заниманията са насочени предимно към младежи и деца и са напълно безплатни. Към момента участниците е добре да разполагат с нужните инструменти за постоянна практика, ако желаят да напредват. По време на самите занимания ще бъдат осигурени няколко броя за демонстрация. С евентуалното нарастване на броя на желаещите ще бъде организирана работилница за саморъчна направа на подобни инструменти.

www.dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg