Температурата в Стара Загора ще стигне 37 градуса

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Код „оранжево“ е обявен за 23 области на страната заради очакваните високи температури до 41 градуса, съобщава на сайта си Националният институт по метеорология и хидрология при БАН. В 23 от 28-те области в страната максималните температури се очаква да са от 39 до 41 градуса. Сред тях са областите Благоевград, Велико Търново, Видин, Монтана,Силистра, Плевен, Русе. От НИМХ-БАН предупреждават, че при код „оранжево“ времето ще е горещо, а високите до 41 градуса температури ще са опасни за хората.

В останалите пет области, сред които е Стара Загора, за днес е обявен код „жълто“, като се очаква максималните температури в някои от тях да достигнат до 37 градуса.

За София максималните температури ще са 36-37 градуса.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg