Земеделският министър открива учебната година в Тракийския университет

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов откри новата учебна година в Тракийския университет. Тържеството започна в 10.30 часа на форума на висшето училище.

Тракийски университет е сред първите седем висши училища в България според рейтинговата система и полага изключително големи грижи за обучението и бита на почти 7000 студенти.

С подкрепата на държавни и местни институции вече е завършено най-модерното в България студентско общежитие с 350 места, с които потребностите на студентите в Тракийски университет от база за настаняване са напълно удовлетворени. Церемонията по откриване на общежитието е от 12 часа.

Гости ще бъдат и представители на академичното ръководство на Университета „Намик Кемал“ – гр. Тeкирда, Турция и техния студентски фолклорен танцов състав, който ще изнесе кратка програма. Тракийският университет поддържа тесни контакти в образователната и научно-изследователска сфера с Университета „Намик Кемал“ – гр.Текирда.

www.dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg