Общинска спортна зала „Стара Загора“ с нова информационна система

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Нова информационна система за оповестяване на резултатите в Общинска спортна зала „Стара Загора“ ще замени досегашното морално остаряло светлинно табло, което не рядко създаваше и технически проблеми. Информационната система на стойност 17 000 лв., закупена от администрацията на кмета Живко Тодоров, отговаря напълно на съвременните изисквания за оповестяване на отбелязаните на игрището резултати и ще позволи провеждането на срещи от най-висок ранг.

Досегашното табло не даваше възможности за нормалното провеждане на мачовете от Националната баскетболна лига, твърди изпълнителният директор на мъжкия баскетболен Берое Васил Кифев. По думите му старото табло се разваляло доста често и е било драматично новото да се поръча и изпълни само за 5 дни, предвид предстоящите срещи. Фирмата изпълнител е работила денонощно, за да успее да пусне системата за срещата тази вечер. В 20.00 ч. баскетболистите на Берое посрещат абсолютния лидер в първенството, многократния шампион на България Лукойл Академик. От този сезон отборът на треньора Георги Младенов успя да върне Стара Загора в Националното баскетболно първенство след 40-годишно отсъствие.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg