Вино и любов от Различният поглед

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Напоследък Свети Валентин като, че ли се надпреварва с традиционния Трифон Зарезан на всеки 14-ти февруари. Все повече хора обаче, вероятно заради успешното преминаване на края на света миналия декември, се опитват да обединят нещата и да се забавляват без условности или принадлежност.

Тази година Сдружение за съвременно изкуство и култура – Различният поглед реши да почете вечните символи като кани старозагорци на винил парти “Вино и любов – dress КОД ЧЕРВЕНО” на 14.02., четвъртък, от 19:30 ч до 23:30 ч в Къщата на Архитекта, на ул. Сава Силов 37.

Идеята на организаторите е да подарят една незабравима вечер, но и да провокират гостите към креативност – те трябва да са облечени в червено или поне да имат червен акцент във външния си вид. Всеки присъстващ ще получи уникален сувенир, изработен на провелата са на 02.02. младежка арт-работилницата по проект Младежки Информационно-Консултантски Център – Различният поглед, финансиран от НЦЕМПИ. Допълнителни изненади са подготвени за тези, които ще гледат ОЩЕ ЕДНА МЕЧТА същата вечер от 20:00 ч. в кино РАЗЛИЧНИЯТ КОМСОМОЛ, и после ще продължат в Къщата на Архитекта.

Испанската доброволка на Сдружението по проект „Заедно в изкуството”, Мария Росадо, също ще се включи в празника, като с бои за стъкло саморъчно надписва чашите на български език. Малко по рано на 14-ти вечерта, от 18:00 ч. тя ще проведе поредния Испански клуб в Къщата на Архитекта, като е подготвила изненади за участниците в съзвучие с темата на партито.

Още информация за събитието можете да намерите във фейсбук профила на РАЗЛИЧНИЯТ
ПОГЛЕД.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg