• 21.02.2013
  • /
  • Новини

Пенсионери, хора с увреждания и учащи пътуват с 50% намаление

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Пенсионери, хора с увреждания и учащи ще ползват 50-процентно намаление при пътуване в градския и междуселищния транспорт, решиха общинските заседатели. Предложението бе внесено от Николай Диков от ГЕРБ и Тихомир Томов от „Нова сила“. Финансовите параметри са съгласувани с общинска администрация.

Предложението ни е следствие на множество консултации с граждани и със съответните дирекции и отдели на администрацията. Месечната сума-до 100 хил. лева за пътуване в рамките на града и до 50 хил. лева за селата, вече е включена в приетия бюджет на общината за годината, поясни Диков.

Предложението бе прието с гласовете на 40 заседатели, трима се въздържаха от мнение.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg