Не улица с тротоар, а изтърбушени павета и кални дупки на ул. „Братя Жекови“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Това не е улица, това е истински ад. Така старозагорци определиха състоянието на ул. „Братя Жекови“ на изток от бул. „Патриарх Евтимий“. Хората, които живеят в квартала си спомнят, че лунният пейзаж е от близо 15 години. Вместо асфалт има изтърбушени павета, тротоарите са заменени от кални участъци, а малцината смели шофьори пропадат в огромните улични ями.

Камионите, които извозвали материали за строеж на „Патриарх Евтимий“ доизровили уличното платно, убедени са някои от живеещите в квартала. По думите им шахтите вече са пропаднали, а мазетата им са пълни с вода.

Община Стара Загора кандидатства по проект за развитие на градската среда за рехабилитация на отсечката, увери кметът Живко Тодоров. Очаква се проектът да бъде одобрен до месец април и да започнат ремонтните дейности.

path 98172

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg