• 17.03.2013
  • /
  • Новини

БСДП реши да се явява на изборите в коалиция със СДС

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

БСДП взе решение да се регистрира за участие в изборите за народни представители за 42-рото Народно събрание в коалициясъвместно със СДС, РДП и Обединени земеделци.Съответно трябва да реши какъв да бъде конкретния състав и наименованието на предизборната коалиция.

Една от възможностите е политическата формация да се казва Нов съюз на демократичните сили, но затова още се умува, обясни председателят на партията Йордан Нихризов.

Той е категоричен, че на България не ѝ трябва нов спасител, а е нужно да народът да повярва в собствените си сили. Той коментира още, че трябва да бъдат следвани два основни принципа, за да се подобрят нещата в страната, а именно – справедливост и разум. Какво сподели Нихризов във връзка със ситуацията в страната, чуйте в звуковия файл.

Предстои организации на партията по места да започнат събиране на подписи на избиратели по формите, утвърдени от ЦИК, необходими за регистриране на БСДП за участие в парламентарнитеизбори. Освен това ще бъдат издигнати и кандидатите за народни представители от името на партията.

Заседанието на Националния комитет на Българската социалдемократическа партия се проведе днес – 16 март, в Стара Загора.

Актуални новини, прогнози и анализи за предстоящите избори можете да четете в http://bgizbori.org

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg