• 06.04.2013
  • /
  • Политика

Под номер 27 РИК регистрира днес листата на ПП „Ред, законност и справедливост”

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Под номер 27 Районната избирателна комисия на 27-и Старозагорски многомандатен избирателен район регистрира днес листата на кандидатите за народни представители на ПП „Ред, законност и справедливост”. Водач е 30-годишният Станимир Стойчев, член на Управителния съвет на РЗС, общински съветник в Стара Загора. Той е най-младият водач сред досега регистрираните партии и коалиции и единствен старозагорец.

Листата съдържа 19 имена. На втора позиция е икономистът Радослав Танев, общински съветник в Стара Загора, следван от адвоката Светослав Миневски. Четвърти е Христо Адамов, стажант лекар, пети – Борис Кърчев, инженер, шеста – Ирина Колева, икономист. След ват Петър Петров, Йорданка Желева, ДимитърДрагийски, Петко Ницов, Митко Митев, Видьо Видев, Иван Славов, Даниел Каменов, Георги Каличков, Живко Георгиев, Димитър Минчев, Ваня Танева и Пламен Иванов.

Средната възраст на кандидатите за народни представители в листата е 39 години. Най-млад24-годишният Живко Георгиев от Гълъбово, който е на 16-о място, а най-възрастен – 60-годишният Видьо Видев от Братя Даскалови, на 12-о място. Повечето кандидати са с висше образование, сред тях има икономисти, лекари, инженери.

„Целта ни е промяна на политическия модел. Ще се стремим за разширяване на влиянието на партията и увеличаване на броя на гласовете в сравнение с парламентарните избори през 2009 година”, каза Станимир Стойчев.

Листата ще бъде представена след официалния старт на предизборната кампания на 12 април.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg