Баскетболния Берое остава в биткатаза шестото място в НБЛ

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Баскетболистите на Берое продължават да имат сериозни шансове за шестото място в класирането след редовния сезон в националната баскетболна лига. В поредния кръг на шампионата старозагорци отстъпиха като домакин на първенеца Лукойл Академик със 73:84. Преките конкуренти на Берое – Черноморец и Черно море Порт Варна записаха победа и загуба.

Черноморец се наложи с 83:69 над Спартак (Плевен) като домакин, докато Черно море Порт Варна загуби от Левски със 77:86.

Така Берое, Черноморец и Черно море Порт Варна вече имат равни показатели – по 10 победи и 15 загуби. Трите тима делят местата от шесто до осмо като старозагорци са с най-предна позиция заради по-добрите си показатели в директните двубои.

До края на редовния сезон в шампионата остават два кръга. На 17 април Берое е домакин на Спартак (Плевен), а на 24 април гостува на Рилски спортист в Самоков.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg