Баскетболния Берое все по-близо до шестото място в крайното класиране

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Баскетболистите на Берое са все по-близо до шестото място в крайното класиране на редовния сезон на националната лига. Тимът, воден от легендата Георги Младенов, победи един от преките си конкуренти за позицията Спартак (Плевен) със 104:70 и ще решава спора за шестото място единствено с Черно море Порт Варна в последния кръг.

В него Берое гостува на Рилски Спортист в Самоков, а Черно море Порт Варна излиза срещу Ямбол в Ямбол. Двубоят на старозагорци е на 24 април, докато този на варненци – на 20 април.

Ако двата тима запишат загуби шестото място ще бъде за Берое, които имат по-добри показатели в директните двубои. При успех на Черно море в Ямбол обаче Берое ще гони задължителна победа над Рилски спортист.

„Надявам се в плейофите да влезем в ритъм, защото в момента отбора не е това, което е. Искаме срещу всеки да играем така, както го направихме срещу Лукойл Академик.

Преди последния мач ни предстои почивка. Задачата ни е да върнем вярата в отбора и във възможностите му. Впечатленията, които Берое остави през този сезон са наистина добри. Аз хваля отбора си, не себе си“, коментира пред сайта bball.bg след двубоя със Спартак (Плевен) треньорът на Берое Георги Младенов.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg