• 04.05.2013
  • /
  • Новини

20-годишен младеж е загинал при тежка катастрофа

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

20-годишен младеж е загинал в катастрофа край Стара Загора, съобщиха от областната дирекция на МВР в града. Инцидентът е станал на пътя Нова Загора – Стара Загора. Управляваният от младежа автомобил е напуснал пътното платно по време на движение, навлязъл е в южната пътна лента, спуснал се е по южния скат, където се е преобърнал по таван и се е блъснал в крайпътно дърво.

В колата е пътувал и 19-годишен старозагорец. Той е откаран в центъра за спешна помощ, където е прегледан и освободен без опасност за живота. 20-годишният шофьор е загинал на място.

Трима са заловените да шофират след употреба на алкохол, обявиха още от Областната дирекция на МВР. 31-годишен мъж от Бузоград е управлявал автомобила си в с. Ръжена след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел 1,68 промила. 28-годишен шофьор е заловен в с. Странско с 1,9 промила алкохол в кръвта, а в Гурково е хванат шофьор с 1,74%.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg