• 14.06.2013
  • /
  • Новини

Тракийският университет се включва в „Европейската нощ на учените“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Стара Загора: Тракийският университет ще се включи в „Европейската нощ на учените“ на 27 септември тази година. Събитията от програмата на университета по този повод ще се проведат в Регионалната библиотека „Захари Княжески“. Като част от тази програма вече са обявени три конкурса.

Първият е за макети и мултимедийни продукти на тема „Възобновяеми енергийни източници“. Той е за ученици до 15-18 години.

Вторият конкурс е за есе на тема „Образование – иновации: Качеството на живот“. В него могат да участват ученици на възраст от 15 до 19 години и студенти.

Материалите и по трите конкурса трябва да бъдат изпратени най-късно до 20 септември. Победителите ще станат ясни на 27 септември, а като награди са предвидени грамоти или сертификати за участие в конкурс по международен проект.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg