• 16.06.2013
  • /
  • България

Поредното неадекватно и лъжливо изказване от страна на ПП „Атака“ относно избора на Делян Пеевски

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Според ПП „Атака“, ГЕРБ е осигурила избора на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. По техни думи, ПП „Атака“ е гласувала против избора на Пеевски за председател на ДАНС. Това е долна лъжа и не отговаря на истината. Припомняме ви, че след първото гласуване, в което взеха участие 125 народни представители, 114 (78 от БСП и 36 от ДПС) гласуваха „За“, 10 – „Против“ (6 от ГЕРБ, 1 от БСП и трима от „Атака“) и един се въздържа, Димитър Главчев от ГЕРБ поиска прегласуване.

При повторния вот гласуваха 204 депутата, като „За“ бяха 116 (80 от БСП и 36 от ДПС), „Против“ – 87 (всичките от ГЕРБ) и един се въздържа. Групата на ПП „Атака“ НЕ УЧАСТВА (камо ли да е гласувала против) в прегласуването. С това си негласуване, ПП „Атака“ за пореден път, макар и мълчаливо, подпряха БСП и ДПС!

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg