• 18.06.2013
  • /
  • Новини

Борис Боричев, МО БСП: „Не е приемана декларация за подкрепа на Сергей Станишев“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Стара Загора: Младежката организация на БСП е колективен орган. Не сме провеждали заседание, на което да бъде приета декларация в защита на лидера на социалистите Сергей Станишев. Това коментира Борис Боричев, който е член на Националния съвет на МО, на областната и общинската младежка организация на БСП.

Повод за позицията на Боричев бе разпространената късно снощи декларация от името на Климент Пенчев, който е областен координатор на МО в БСП – Стара Загора.

Според Боричев изразената позиция в документа е лична, защото не е търсено мнението на останалите членове на областната младежка организация.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg