• 19.06.2013
  • /
  • Новини

Областният управител Живка Аладжова е новият председател на Областния съвет по сигурност в Областна администрация Стара Загора

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Стара Загора: Областният управител Живка Аладжова е новият председател на Областния съвет по сигурност в Областна администрация Стара Загора. Тя ще ръководи щаба за изпълнение на Областния план за защита при бедствия и за взаимодействие с Националния щаб.

Съставът на областния съвет по сигурност към Областна администрация Стара Загора е определен на основание чл. 32, ал. 1, чл. 31, ал. 9 и т. 10 от Закона за администрацията, чл. 44, ал. 4 от Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България във връзка с чл. 44, ал. 2 от същия, чл. 1, ал. 5 от Правилника за състава и функциите на съветите за отбрана в областите и общините, приет с ПМС № 352/19.09.1997 г. и чл. 5, ал. 3 от Постановление № 258 от 2 декември 2005 г. за дейностите и задачите по отбранително-мобилизационна подготовка на държавните органи и юридическите лица с военновременни задачи.

Щабът за изпълнение на Областния план за защита при бедствия и за взаимодействие с Националния щаб е създаден на основание чл. 32, ал. 1, чл. 31, ал. 1, т. 9 от Закона за администрацията, във връзка с чл. 64, ал. 1, т. 10 от Закона за защита при бедствия.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg