ДЮШ „Берое“ организира кастинг за деца родени през 2000 и 2001 година

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Стара Загора: Детско-юношеската школа на “Берое” обявява кастинг за деца родени през 2000 и 2001 г. Той ще се проведе на 22 юни (събота) от 10 ч. на Изкуственото игрище на комплекс “Берое”.  Децата трябва да бъдат с подходяща спортна екипировка. Както е известно школата на зелено-белите е една от най-добрите в страната, а вече притежава и една от най-добрите бази за подготовка.

От друга страна многократно ръководството на ПФК “Берое” изрази своята категорична позиция, че има амбиции за развитие на школата и скоро представителния тим да залага и на свои кадри.

Резултатите от  всичко това бяха на лице още тази година. Сред последните големи успехи на школата са класирането на финал за Купата на БФС и завръщането в Елитната група при юношите старша възраст, 27-те поредни победи от 27 мача и достигането до четвъртфинал в Държавното първенство на “Берое” 98,  силното представяне на набора в Елитна юношеска група до 17 години, както и успехите и участията в различни български и международни турнири.

Както е известно в началото на календарната година ПФК “Берое” подписа партньорски договори с английския “Блекбърн Роувърс” и португалския  ”Олянензе”, според който ще бъде осъществена съвместна работа между детско-юношеските академии.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg