• 20.06.2013
  • /
  • Новини

Митническите служители в Стара Загора задържаха 49 луксозни мобилни телефони менте

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Стара Загора: Митническите служители в Стара Загора задържаха 49 луксозни мобилни телефони, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Митници”. Телефоните от марките Apple и Samsung са били разпределени в няколко пощенски пратки, за да бъдат заобиколени нормите за количество с търговски цели.

Телефоните са изпратени от Китай, а получател в България е едно и също физическо лице. Всеки телефон е опакован в различна кутия, като в комплекта липсват обичайните за оригиналните стоки упътвания, софтуер и др., което е породило основателни съмнения, че те са фалшиви.

Стоките са задържани, като е предотвратен опитът потребителите да бъдат измамени с покупка на фалшиви и некачествени стоки на висока цена. Уведомени са правопритежателите на търговските марки.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg