Срещу наркотиците с усмивка с кампания „Усмивкова терапия – III“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Стара Загора: На 26 юни 2013 г. по повод Международния ден за борба с наркотиците и наркотрафика, Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център по зависимости към Община Стара Загора организират кампания „Усмивкова терапия – III”.

Кампанията се провежда съвместно с Регионална здравна инспекция – Стара Загора, МКБППМН и МОС. Тя ще се проведе от 16:00 часа в парк „Пети октомври”.

Програмата предвижда провеждане на кръгла маса на тема „Светът на зависимите от психоактивни вещества и ние”, консултиране от професионалисти и демонстрации на спортни клубове, развлекателни изяви на музикални и танцови формации. Нейната цел е привличане на вниманието върху сериозността на проблема с употребата на психоактивни вещества и неговото разпространение, по-голяма информираност за по-добро предпазване, провокиране на хората с усмивка и предложение на здравословни алтернативи.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg