• 29.06.2013
  • /
  • Новини

Мая Манолова да се научи да работи под стрес, призоваха при блокадата на Шипка

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Промените в Избирателния кодекс да бъдат направени бързо, това искане издигнаха протестиращи, които преди обед за втори път блокираха за един час северната страна на прохода Шипка. За разлика от миналата събота, когато пак имаше протест в подножието на историческия връх, днес исканията за бърза оставка на кабинета доминираха.

„Не приемаме думите на Мая Манолова, зам.-председател на Народното събрание, че не може да работи под стрес. Както успяха да гласуват за 3 дни промени, с които да назначат Делян Пеевски за шеф на ДАНС, така сега да го направят за промените в Избирателния кодекс“, това коментира Цветелина Терзиева, която е от организаторите на протеста в Габрово.

path 111806

„Обидени сме от Волен Сидеров и от Михаил Миков. Тези хора не заслужават да получават заплата от нашия джоб. Недопустимо е депутат да влиза с пистолет в Народното събрание, председателя на парламента трябва да се самосезира“, заяви недоволството си Терзиева.

„Искам децата ми да работят в България, а да ходят на екскурзия в чужбина“, така мотивира участието си в блокадата на Шипка Пенка Петрова.

path 111802

„Оставката не е решение, сама по себе си. В парламента трябва да влизат специалисти, а не само партийни кадри. Дошла съм да подкрепя тези, които искат и могат да направят промяната. А промяна ще има, когато хората, които вземат властта започнат да мислят за тези, които са им я дали. Искам децата ми да живеят в България, а в чужбина да ходят на екскурзия. Искам когато ме заболи зъб, да мога без притеснения да отида на зъболекар. Аз работя. В България много хора са от контингента на „работещите бедни“, заяви още Пенка Петрова.

Адвокат Евгения Попова е категорична, че интелигентните хора са отвратени и не желаят да гласуват.

path 111808

„Системата наложи страх. Страх, че ще те подслушват, че ще те записват, че ще те притиснат. Електронното гласуване би променило нещата“, счита Евгения Попова, която е била член на Общинска и Районна избирателни комисии.

По време на едночасовия протест, родители бяха довели своите деца, които се забавляваха да пишат по асфалта с тебешир призивите на своите семейства – ОСТАВКА.

path 111810

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg