• 15.07.2013
  • /
  • Новини

Ясна е организацията за достъпа до стадион Берое за мача с Апоел Тел Авив

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Стара Загора: Днес стана ясна организацията на достъпа до стадион “Берое” за мача с израелския “Апоел” (Тел Авив) от втория квалификационен кръг на Лига Европа, който ще се играе на 18.07.2013 от 19:30 часа на стадион “Берое” в Стара Загора.

ЗА ЗРИТЕЛИ
– Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 15:30 часа в деня на мача и ще бъдат затворени в 19 часа.
Нямат да бъдат допускани автомобили на север от кръговото под стадиона.
– Всеки зрител ще минава през поне две щателни проверки, преди да влезе на съоръжението.
– Всеки посетител на стадиона трябва да има документи за самоличност в себе си.
– Всички зрители с билети ще могат да влязат на стадиона единствено от двата южни входа (вход 1 и вход 2 на схемата), както и от източния вход (до този, от който влиза линейката, вход 3 на схемата).
– Всеки зрител трябва да заеме мястото, посочено в билета му. Валидна е схемата посочена в сайта и на касите на стадион “Берое”.

ЗА МЕДИИ
– Днес изтече срокът за акредитации за мача и нови заявки НЕ се приемат.
– Акредитациите и билетите за MEDIA боксът ще бъдат раздавани на официалните пресконференции преди срещата, които ще се проведат в сряда. Точният час на двете ще бъде обявен утре. При невъзможност за получаване на акредитацията, молим са се свържете с Емил Димов.
– Всеки журналист трябва да носи в себе си документи за самоличност и журналистическа карта.
– Журналистите, които имат акредитации за своите автомобили трябва да се движат САМО по западната дъга и да паркират на определения за тях паркинг.
– Всички журналисти ще влизат САМО от новия западен вход (вход 5 на схемата), който се намира до стълбите на северозападния вход към залата с тенис масите.
– Всички журналисти трябва да заемат определените в билета им места.
– Операторите, които нямат права за заснемане на срещата трябва да оставят своите камери в залата за пресконференции, която ще ви бъде показана на място.
– Всеки журналист, който е настанен в MEDIA Box и иска да използва жичен интернет, трябва да си носи съответния (ethernet) кабел. Препоръчваме използването му, тъй като е по-надежден от безжичния такъв при такива срещи.

ЗА VIP ГОСТИ
– Билетите за VIP секторите са на цена 50 лв. и ще бъдат пуснати в продажба от 8:30 ч. утре (16 юли) в офисите на клуба на ул. “Георги Кюмюрев” 10.
– За закупуване на VIP билет е нужно да предоставите трите си имена.
– При закупуване на VIP билет ще получите специален бадж, който трябва да носите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО през цялото време, което сте на стадиона. Баджът ще бъде предоставен на VIP входа, който се намира до официалния вход, от северната страна.

ДРУГИ УТОЧНЕНИЯ
Билети за срещата все още ИМА и се продават на касите пред ст. “Берое” всеки ден от 10 до 18:30 ч.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg