За изминалото денонощие са възникнали три пожара в Старозагорска област

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Три пожара са възникнали през изминалото денонощие в Старозагорска област. На тел. 112 е получен сигнал за пожар в местността „7-километър“ в Стара Загора. На мястото на инцидента са изпратени 4 пожарни автомобила и 2 водоноски. Няколко часа по-късно пожарът, с обща площ 100 дка, е локализиран и потушен. Няма пострадали.

Унищожени са осем тухлени постройки (10-12 кв.м) и пет паянтови постройки (тип навес). Спасени са 23 вили. Причините за възникването на пожара са в процес на изясняване.

Пожар е възникнал и в ожънат блок с рапица в Мъглиж. Изгорели са около 30 дка сухи треви и лек автомобил „Ситроен“, собственост на 61-годишен жител на с. Черганово. Към момента няма данни за умишлен палеж. Причините за възникването на пожара са в процес на установяване.

Рано тази сутрин е получен сигнал за пожар в „Арсенал“ Казанлък. Изгоряла е 650 кв.м. покривана конструкция на цех, в който се произвеждат механични детайли. Пожарът е възникнал от неизправна ел. инсталация от трафопост, към цеха. Няма пострадали, както и засегнато оборудване.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg