• 26.08.2013
  • /
  • Новини

Регистрирани са четири кражби на златни накити за последното денонощие в Старозагорско

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Стара Загора: Близо 200 грама злато са изчезнали от домовете на граждани в Стара Загора и Казанлък в последното денонощие. От областното управление на МВР в Стара Загора съобщиха, че са регистрирани четири случая на кражби на златни накити. Три от тях са в Стара Загора, един – в Казанлък.

Най-голямо количество злато е задигнато от дома на 47-годишна старозагорка – 130 грама. Заедно с това са взети и 70 лева.

В Казанлък мъж е подал сигнал, че неизвестно лице е проникнало в дома му и е взело от там преносим компютър, две златни гривни, два чифта обеци, едно синджирче с кръст, един ланец и пет пръстена с общо тегло около 30 грама.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg