Младежкият национален отбор по футбол се мести в Стара Загора

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Стара Загора: Младежкият национален отбор на България няма да домакинства повече в Ловеч, съобщава„Тема спорт”. Това обяви селекционерът на тима Михаил Мадански. Младежите ще приемат вече своите съперници в Стара Загора. Дебютният мач ще е с Русия от евроквалификациите. Срещата е на 11 октомври (петък).

В БФС са разочаровани от ниската посещаемост на срещите в Ловеч. На последния домакински мач с Естония на стадиона имаше едва 100 зрители, повечето роднини на играчите и мениджъри и треньори.

От централата са убедени, че в Стара Загора няма да има по по-малко от 1000 души на двубоите на младежите. Отделно, теренът е в много по-добро състояние от това на стадиона на Литекс.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg