Стара Загора направи голяма крачка към следващия етап на турнира „Лига България“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Отборите на Траките и Атлетик надделяха категорично над своите съперници в първите си мачове от републикански турнир „Лига България и буквално „разбиха” All Srars (Казанлък) и Климат (Габрово), като взеха комфортна преднина преди реваншите. Пред около 200 човека отбора на Атлетик изнесе истинска лекция на „климатиците” от Габрово и спечелиха с 8:0 след четири гола на Танко Дяков, два на Бончо Бончев по един на Николай Пенджуров и Николай Колев.

Най-вероятно реванша ще е протоколен и момчетата от Атлетик ще си направят една добра екскурзия с посещение на „Етъра”.

В другия двубой след много слабо представяне, All Stars (Казанлък) отстъпи с 0:5 на Траките. Голмайсторите за „сините” от Стара Загора бяха Стоян Стойчев, Младен Илиев, Пламен Иванов и два гола на Георги Богданов. Двата отбора направиха една добра среща, като в мача можеха да се отбележат и повече от тези 5 гола.

Така след първите срещи нашите представители имат възможността да направят едни спокойни реванши в които могат да си тренират тактическата постройка и концепция за по нататъшния етап от турнира.

Припомняме че другия представител на Английската неделна лига Ботев Гълъбово се класира директно за втория кръг на турнира. Така и трите наши отбора ще бъдат в урната за жребия на турнира „Лига България”.

Желаем успех и достойно представяне на клубовете ни в реваншите.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg